Route Beschrijving Minimize
  Vanuit richting E19:

Neem afrit 9 (Mechelen Noord) en volg richting Mechelen Centrum.
Privaat parking:
De 6 volgende lichten rechtdoor. Voor het Dodoensziekenhuis rechts inslaan in de Zwartzustersberg. Dan de eerste rechts, de Lange Heirgracht en vervolgens de eerste links, het Paardenstraatje

Openbare parking:
De 6 volgende lichten rechtdoor. Aan het 7e verkeerslicht rechts (Keizerstraat). U rijdt rechtdoor tot op de veemarkt. Hier vindt u de ondergrondse parking.

Vanuit richting Leuven:

Neem de Leuvense steenweg en volg deze richting Mechelen totdat u arriveert op de Mechelse Ring. Hier slaat u rechts af.
Privaat parking:
U gaat bij de 2 volgende verkeerslichten rechtdoor. Aan de volgende lichten slaat u links af (eigenlijk blijft u op de Mechelse ring) en gaat u rechtdoor bij de volgende lichten (deze volgen op enkele meters!). Sla links af bij de volgende lichten (Goswin de Merodestraat). Opgepast, hier geldt zone 30! U neemt de tweede straat links (de Lange Heirgracht), dan het tweede straatje rechts (Paardenstraatje). Onze private parking bevindt zich na 50 meter op de rechterkant. De winkel bereikt u op het einde van het Paardenstraatje aan linkerkant.

Openbare parking:
U gaat bij de volgende verkeerslichten rechtdoor. Sla linksaf (Keizerstraat) aan de volgende lichten. U rijdt rechtdoor tot op de veemarkt. Hier vindt u de ondergrondse parking.